perjantai 1. tammikuuta 2016

Pelaaminen : "Personal Missions"

WOT:ti tarjoaa melkoisen tekemispaketin "personal mission" (PM), eli henkilöhtaisten tehtävien kautta. Nämä tehtävät tarjoavat kolme kovin koukuttavaa ulottuvuutta: tehtävistä saatavat palkinnot, vaunutyyppirimpsun pääpalkinto ja luonnollisesti koko tehtävärimpsun suorituksesta pääpalkinto. Tehtävät on jaoteltu vaunutyyppeihin ja jokaisessa vaunutyyppirimpsussa on 15 tehtävää. Eli kun on 5 vaununtyyppirimpsua olemassa, on tehtäviä yhteensä 75 kappaletta. Jokaisessa tehtävässä on ensisijainen suoritusmääre ja täydellinen suoritusmääre. Ensisijaisella saa tehtävän kuitatuksi ja jonkin palkinnon, puolestaan täydellisellä naksathaa suorituskuittauksen lisäksi parempi palkinto.

Palkinnot
Pääpalkintona on erikoisvaunu+vaunupaikka+miehistö, joka on hyvä..tai sitten ei. Usein vaunu voi osoittautua odotusta huonommaksi, etenkin jos on tahkonut satoja tunteja vaunun saamiseen. Pääpalkinto naksathaa kun on 20 suoritusasiakirjaa kasasssa. Kun suorittaa tehtävärimpsun saa 4 suoritusasiakirjaa ja kun sen suorittaa täydellisesti, saa 1 asiakirjan lisää + kredittejä. Toisin sanoen kun suorittää neljä vaunutyyppirimpsua täydellisesti, lunastaa pääpalkinnon. Jos yhdessäkin kompuroi, joituu suorittamaan lisää vaunutyyppirimpsuja. Tästä suoritus onkin, että pyrkii aina sen viimeisen kriittisen tehtävän suorittamaan täydellisesti. Jos näyttää siltä, että ei oikein täydellistä tule, voi yrittää susittaa omaa suoritusta ja näin vaikuttaa koko pelin voittoon negatiivisesti. Toisaalta jos homma on jo kivillä muiden vaunutyyppirismpsujen suhteen, niin ei ole väliä.

Puolestaan yksittäiset palkinnot ovat suhteessa hyvät: paljon kredittejä/varusteita. Kun on yhden vaunutyyppirimpsun suorittanut läpi, on tienannut helposti monen-monta sataatuhatta kreditti (vielä kun on myynyt varusteet krediteiksi). Ehkä suurin palkinto PM -tehtävissä on juuri vaunutyyppirimpsun suorituksessa, koko rimpsun suorituspalkinto on 3-5 suoritusasiakirjoja, yksi vapaa punkka ja mikä parasta: yksi eliittinaishenkilön. Tämä eliittihenkilö osoitetaan tiettyyn vaunuun ja siihen saa heti alkuun 100% osaamisen+100% BIA+yksi 100% valittavan erikoistaidon..eli siis vaunuun saa kerrasta huippuhenkilön jonka osaamistason tahkoamiseen normaalisti menee levoton määrä tunteja. Oikein sopivaan vaunuun osoitettuna, näistä eliittihenkilö nostaa MERKITTÄVÄSTI vaunun pelattavuutta ja ominaisuuksia. Jos naksuttaa koko vaunun täyteen näitä, on kerrasta noussut vaunun suorituskyky uusille urille. Esimerkiksi jos eliittihenkilöillä täyttää Rhm-Borsig Waffenträgerin, muuttuu vaunu puolinäkymättömäksi "ninjavaunuksi", kunhan vain valitsee täydet camot.

Vinkit suorittamiseen
Nerokkuus PM -tehtävissä on pelin ja vaunutyyppien oppiminen. Jokainen vaunutyyppirimpsu koostuu tehtävistä, jotka painottava vaunutyypille ominaisia rooleja. Toisin sanoen jotta saa tehtäviä suoritettua, on pakko opetella vaunulle ominainen rooli ja pelitapa. Tämä on hyvin tehokas tapa etenkin aloittelevalle pelaajalle opetella eri roolit, alussa kun melkein kaikki kokee turvallisen pelatavan tykistöä (arty).

Useassa tehtävässä kannattaa panostaa itse pelityypin ja roolin noudattamiseen. Mutta kun oikeasti alkaa olemaan vaikeita tehtäviä suoritettavana, kannattaa pelata oman pelityylin mukaisesti hakien voittoa pelista. Esimerkiksi T28HTC PM:ssä MT15, eli med:in päätöstehtävä on vaikea suorittaa, jos sitä yrittämällä yrittää. Tehtävässähän on tarkoitus kerätä 2000dmg:ta TD:stä medium vaunulla..voi kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei ole. Nimittäin vaikka nyt MM:ssä tulisikin vastustaja TD:tä tuon 2000HP poolin verran, on toinen juttu saada ne täysin omiin nimiiin. Tehtävä on vaikea etenkin alle 8 tierin MM:ssä. Ylemmissä alkaa olemaan vaunuissa HP:ta sen verran ja mediumit pieksee dmg:ta paljon, että homma helpottuu. Paras neuvo tässä on siis pelata normipeliä voitosta ja lopussa ihmetellä, kuinka paljon vastustajan TD:stä tuli damagea.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti